Weer kan roet in het eten gooien voor de eerste dag Avond4daagse in Coevorden

Stichting Avond4daagse Coevorden kent een beleid met betrekking tot afgelastingen vanwege bijzondere weersomstandigheden, zoals zware storm, hagel, onweer, gladheid veroorzaakt door ijzel, sneeuw en/of hoge exreme temperaturen.

Sneeuw en ijzel zijn we vandaag niet bang voor, maar vanavond ontstaat toch een kans op omweer en hagel.

In alle gevallen staat de veiligheid van de wandelaars en eventuele begeleiding voorop. Het is daarmee ook onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid. Bij twijfelachtige weersomstandigheden is het belangrijk jullie als wandelaar en eventuele begeleiding vroegtijdig in te lichten.

Vanmiddag rond 16:00 uur horen we of het veilig genoeg is om te starten.

Advies houd onze Facebook en de website in de gaten!!