Secretaris

Wij zoeken per direct een bestuurslid/ secretaris, voor onze organisatie Stichting Avond4daagse Coevorden.

Graag komen wij in contact met die persoon die graag een steentje wil bijdragen aan het organiseren van dit mooie wandelevenement. De organisatie wordt gedaan door een groep enthousiaste vrijwilligers.

Wat is Stichting Avond4daagse Coevorden?

De Stichting organiseert de avondvierdaagse in Coevorden. Een gezonde en sportieve wandelvierdaagse voor jong en oud!

Voor alle deelnemers is het iedere dag een feestje en we proberen  de laatste avond  een gezellige afsluiter te maken.

Visie

De Avond4daagse in Coevorden is een sportief evenement waar we vier avonden wandelen, zingen en plezier maken. Samen met je vrienden uit de klas, sportclub of vereniging, maar ook je ouders, opa’s en oma’s mogen best mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Mooie routes, traktaties onderweg en de gezelligheid tijdens het wandelen, maken de Avond4daagse tot een sportief en gezellig Coevordens evenement.

De Stichting is aangesloten bij de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN). Daardoor wordt het evenement op een veilige en verantwoorde wijze georganiseerd. We willen graag een professionele uitstraling uitdragen en de deelnemers ontvangen een eigentijdse medaille. Verder hebben we natuurlijk aandacht voor beweging, gezonde voeding en lopen we routes door ons mooie Coevorden.

Taken secretaris

Je houdt je onder andere bezig met het beantwoorden van binnen gekomen e-mails, het bijhouden van de website, facebook en verstuur je een paar keer per jaar een nieuwsbrief naar alle belangstellenden.

Ook houdt je ons draaiboek bij, organiseer je samen met de voorzitter de bestuursvergaderingen en houdt je de actiepuntenlijst bij.

Tijdens de avond4daagse zorg je er voor dat alle wandelaars een medaille kunnen krijgen door tijdig de bestellingen te plaatsen. En samen verdeel je deze onder de wandelaars.

Functie-eisen 

Je kunt samenwerken in teamverband, beschikt over goede contactuele vaardigheden, je kunt goed organiseren en plannen en je komt je afspraken na. Als je ook nog enige kennis hebt van computers en softwaresystemen is dat een pré. Belangrijk is dat je plezier beleeft aan wat je doet!

Wat hebben wij een vrijwilliger te bieden

Een prettig en gezellig team

Onkostenvergoeding

Etentje ter afsluiting van de Avond4daagse

Kerstpresentje

Wat maakt het werk de moeite waard

Collegialiteit, samenwerken en bijdragen aan een mooi evenement.

Tijdsinvestering

De Stichting vergadert in de periode van januari tot juli ongeveer 1x in de 4 tot 6 weken bij een van de bestuursleden thuis in Coevorden.

Daarnaast wordt er van je verwacht dat je meehelpt in de organisatie van de avond4daagse. Nu de organisatie volgens het draaiboek goed loopt verwachten wij dat je daar in de periode van januari tot juli maximaal 1 uur per week mee bezig bent.

Verder verwachten wij dat je op alle 4 wandelavonden aanwezig bent om dit evenement in goede banen te leiden.

Contact

Als je meer wilt weten stuur een e-mail naar info@stichtingavond4daagsecoevorden.nl of neem contact op met de huidige secretaris Monique Neperus tel 06-28347225