07 juli 2022

Terugblik Avond4Daagse 2022

Van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 juni, was de 76ste editie van de Avond4Daagse in Coevorden.

De Avond4Daagse werd georganiseerd door Stichting Avond4Daagse Coevorden. Deze Stichting is in 2019 opgericht en  heeft na 2 jaar wachten nu eindelijk het wandelfeest mogen organiseren.

Elke dag kon er 5 of 10 km gelopen worden. Er deden zowel groepen als individuele lopers mee en in totaal waren er rond de 950 wandellaars.

De routes brachten de lopers elke dag door een ander deel van Coevorden.

Op 3 avonden werd er een warming-up verzorgd door Creative Dance Studio en de HOMEdancecompany.

Op de donderdagavond hadden de lopers het door de warmte zwaar, maar zorgde de brandweer Coevorden voor de nodige afkoeling.

Elke avond was er bij het behalen van de eindstreep een gezonde traktatie van de plaatselijke supermarkten: AH, Coop en Jumbo.

De laatste avond werd feestelijk afgesloten met een intocht vanaf de Weeshuisweide, door het centrum weer naar de startplek op de Pampert. Dit onder muzikale begeleiding van Excelsior uit Oosterhesselen. Ook wachtte daar de welverdiende medaille.

De Stichting Avond4Daagse Coevorden kijkt terug op een geslaagde Avond4daagse. Deze is  mede mogelijk gemaakt door de sponsoren en vrijwilligers, die we hiervoor hartelijk bedanken.

De Stichting is blij en trots dat ze het mogelijk hebben gemaakt de avond4daagse in Coevorden te laten voortbestaan. Door de opkomst van zoveel enthousiaste lopers blijkt maar weer dat de avond4daagse in Coevorden een evenement is dat erbij hoort en moet blijven bestaan.

Alle scholen, verenigingen, clubs, individuele lopers enorm bedankt voor jullie deelname!!

Volle bak op de markt!

Evaluatie:

Voor de Stichting Avond4Daags Coevorden was het een spannende week. De eerste keer organiseerden zij de Avond4daagse. Het draaiboek lag al 2 jaar klaar en gelukkig konden we nu echt van start.

De eerste dag verliep chaotisch: veel inschrijvingen en de start duurde wat lang. We hebben de start de volgende dag aangepast en voor volgend jaar gaat het inschrijven iets aangepast worden.

Routes te weinig, de volgende dag meer geprint. Route klopte niet, dit aangepast.

Er komen volgend jaar containers voor de afval.

Zo wat punten die we hebben besproken en zullen aanpassen.

We zijn ook heel erg benieuwd hoe de lopers/begeleiders de Avond4daagse hebben ervaren. Wij zouden het heel erg op prijs stellen als jullie ons hierover berichten via ons e-mail adres wat onderaan deze nieuwbrief vermeld staat.  Leuke ideeën zijn natuurlijk ook welkom.

Avond4Daagse 2023

De Avond4Daagse 2023 zal plaats vinden van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 juni!!!!

SAVE THE DATE

Zie ook voor meer info onze website www.stichtingavond4daagsecoevorden.nl, hier kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Daarnaast kunt u ook informatie vinden op onze facebook pagina.
Heeft u nog vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via 
info@stichtingavond4daagsecoevorden.nl